Back to All Events

A taste of Normandie > The Hague Foodfestival <

  • Brasserie Beekink 622 Valkenboskade Den Haag, ZH, 2563 JP Netherlands (map)

Het The Hague Food Festival (15 juli t/m 21 juli) waarop restaurants en hun chefs in de schijnwerpers worden gezet, samen met (hun belangrijkste) lokale producenten van voedsel en drank. 
Met al haar internationale organisaties en instituten is Den Haag aan het uitgroeien in een waarlijke eet- stad. De Gemeente Den Haag wil dit uitgebreid vieren met een festival en sponsort dit dan ook, samen met de Haagse hospitality sector.
Centraal thema is en blijft: kwaliteit en grote keus, met het lekkerste eten en drinken dat je in de stad kan vinden. Alles van wereldklasse, creatieve visspecialiteiten, super vers, rechtstreeks aangevoerd uit Scheveningen haven. 

Proef Normandië bij Brasserie Beekink & Co (donderdag 20 juli)

Hier kan je chef patron Sander Beekink zien schitteren met zijn zeebanket, vissoep, fruits de mer en een heerlijke dorade. Naast een uitgebreide selectie uitstekende wijnen komt daar ’s avonds ook nog eens een aantal Normandische biersoorten en ciders bij.

Laat je ‘ns goed verrassen door wat de historische Normandische keuken allemaal te bieden heeft… 


Brasserie Beekink & Co, Valkenboskade 622, 2563 JP Den Haag
Advance tickets €45 from Beekink 06 5463 0506